Ditec Traffic gyorskapu

Ditec Traffic gyorskapu

Feltekeredő ipari gyorskapuk, rendkívül intenzív igénybevételre, extra nagy méretekben is

DITEC ipari gyorskapuk egyedi méretekben, 9 színben, 5 év garanciával

DITEC TRAFFIC ipari gyorskapu

Gyorskapu van nagy, nagyobb, még nagyobb, és van a DITEC TRAFFIC.

A DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk alkalmazhatók minden olyan helyen, ahol légtereket kell egymástól elválasztani, egy gyorsműködésű, intenzíven terhelhető, és kimondottan nagyméretű ponyvakapuval.

TRAFFIC gyorskapuk extra nagy méretekben

Szinte bármilyen környezetben megállja a helyét, mert kimondottan ipari használatra lett tervezve.

Stabilan és biztonságosan működik nehéz, ipari igénybevétel esetén is.
A DITEC gyorskapuk megbízhatóságának egyik legjobb bizonyítéka az
5 év teljes körű garancia.

DITEC ipari gyorskapuk 5 év garanciával

Alkalmazható a gyógyszergyártás és az élelmiszeripar területén is. A függőleges oszlopok, a ponyvaelemek megvezetése és az operátor burkolata alap esetben galvanizált acélból készül, de rendelhető rozsdamentes kivitelben is. Így a TRAFFIC gyorskapuk magas higiéniai követelményeket támasztó igényeknek is megfelelnek.

Feltekeredő gyorskapuk kiváló légzárással

Csökkenti a költségeket DITEC TRAFFIC gyorskapuk alkalmazásával jelentősen csökkenthetők a fűtési és hűtési költségek, mivel a gyors nyitás és zárás (0,7 – 1 méter / másodperc) jelentősen csökkenti a felesleges légáramlást.

DITEC TRAFFIC C típusú ipari gyorskapu szél ellenállás tulajdonsága

DITEC TRAFFIC C ipari gyorskapu szélellenállás tulajdonsága standard, valamint V3 és V4 erősített ponyvaelemekkel.

DITEC TRAFFIC CN típusú ipari gyorskapu szél ellenállás tulajdonsága

DITEC TRAFFIC CM ipari gyorskapu szélellenállás tulajdonsága standard és V3 erősített ponyvaelemekkel.

Kimagasló szélellenállás – A kimagasló szélellenállási jellemzők lehetővé teszik a nyomás alatt vagy csökkentett légnyomású helységekben történő alkalmazását is. A DITEC TRAFFIC gyorskapuk könnyedén állnak ellen akár a 120 km / órás szélnyomásának is.

Rendkívül intenzíven igénybevételre, ipari terhelésre lett tervezve. Robusztus, masszív felépítésének köszönhetően a napi 600 – 1000 nyitás és zárás sem jelent problémát.

A DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk ideális megoldást jelentenek külső teret a belső tértől elválasztó kapuként is, és bármilyen alkalmazásban kifogástalanul működnek.

Elegáns megjelenés. A DITEC TRAFFIC gyorskapuk legigényesebb vállalkozások esztétikai igényeinek is megfelelnek. Szebbé és elegánsabbá teszik cége megjelenését. Ügyfeleit kellemes benyomás éri, a konkurencia pedig sárgul az irigységtől.

Bármilyen egyedi méretben rendelhető felár nélkül. A TRAFFIC ipari gyorskapuk szélessége 1 métertől – 11 méterig, magassága 1,5 métertől – 7 méterig bármennyi lehet, az Ön igényei szerint.


Alap esetben kék színben rendelhető
egy átlátszó ponyvaelemmel, de további 8 szín közül is választhat felár nélkül, és további ablakelemek is rendelhetők.

 

Az elhasználódás vagy sérülés következtében tönkrement ponyvaelemek egyenként is cserélhetők. Így a TRAFFIC gyorskapuk alkalmazása hosszú távon is jelentős gazdasági előnyt jelent a cégének.

A DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk megbízható és egyenletes működését egy IP 55 védettségű, 3 fázisú ipari motor és a moduláris kiegyensúlyozó rendszer biztosítja. Így az ipari gyorskapu mindig könnyedén és biztonságosan működik.

Áramkimaradás esetén a vészkioldó kar elfordítását követően a gyorskapu kézi erővel is könnyedén nyitható és zárható.

A DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk alap esetben az IP 55 védettségű vezérlésen elhelyezett nyomógombokkal működtethetők, de a rendszer kiegészíthető távirányítással, induktív hurokkal, húzókapcsolóval, radarral, beléptető rendszerrel, kulcsos kapcsolóval és egyéb vezérlő eszközökkel is.

DITEC ipari gyorskapuk –
biztonság mindenek előtt

A DITEC nagy gondot fordít a biztonságra. Így minden DITEC ipari gyorskapuk biztonsági fotocellával és ACS ütközés védelmi rendszerrel vannak felszerelve. Akadály érzékelésekor a gyorskapu azonnal visszanyit. Ezáltal teljesen kizártak a rácsukódásos balesetek.

A függőleges oszlopok magukba foglalják az oldalsó benyúlás ellen védett ponyvamegvezetést, a moduláris kiegyensúlyozó rendszert, és a biztonsági elemeket is.

Válasszon Ön is biztonságos,
intenzíven terhelhető és megbízhatóan működő
DITEC ipari gyorskaput.

A DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk szerkezeti felépítését az alábbi kép mutatja.

DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk tervezésekor az alábbi méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat. Szakmai tanácsért hívja munkatársainkat: +36 24 526-300.


DITEC TRAFFIC ipari gyorskapuk műszaki adatai

Minden DITEC ipari gyorskapu ISO 9001 minősítésű, az Európai Unióban lajstromozott CE jelzésű termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a Gépészeti Előírásokban (2006/42/CE), a szerkezeti elemekre vonatkozó előírások (89/106/EEC), az Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban (2004/108/CE), és a kapukra vonatkozó, biztonsági követelményeket előíró szabványban (EN 13241-1) leírtakat.

DITEC PVC gyorskapuk 5 év garanciával

Alarm & Automatic System Kft a gyorskapuk szakértője

Szaktanácsadás, felmérés, ipari gyorskapu rendszerek teljes körű kivitelezése.

Tekintse meg munkáinkat: gyorskapu referenciák >>>

További termékek

DITEC gyorskapukSmart gyorskapu
GarázskapuKapunyitóBiztonságtechnikaKaputechnikaKlíma

Hozzászólások lezárva.