Ditec Sector gyorskapu

DITEC az ipari gyorskapuk specialistájaDITEC gyorskapuk ISO minősítéssel Ditec Sector gyorskapu

Feltekeredő ipari gyorskapu, rendkívül intenzív igénybevételre

DITEC SECTOR ipari gyorskapu

A DITEC SECTOR ipari gyorskapu minden olyan helyen alkalmazható, ahol légtereket kell egymástól elválasztani, egy gyorsműködésű, és intenzíven terhelhető ponyvakapuval.

SECTOR gyorskapuk élelmiszer áruházakba is

Szinte bármilyen környezetben alkalmazható. Üzemekben, szervizekben, áruházakban, raktárakban, és az esztétikus megjelenésének köszönhetően üzletekben is megállja a helyét.

Olyan, magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is alkalmazható, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás, mivel a függőleges oszlopk, a ponyveleme megvezetése és az operátor burkolata alap esetben galvanizált acélból készül, de rendelhető AISI 304 rozsdamentes acélból is.

SECTOR gyorskapuk raktár áruházakba is

Rendkívül intenzíven igénybevételre lett tervezve. Robusztus, masszív felépítésének köszönhetően a napi 600 – 1000 nyitás és zárás sem jelent problémát.

Ditec Sector ipari gyorskapu a Fehrer Automotive-Rába Kft-nél Móron

A gyors nyitás és zárás (1 – 1,5 méter / másodperc motortól függően), jelentősen csökkenti az energia költségeket, így a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként is alkalmazható.

Ditec Sector gyorskapuk szél ellenállási tulajdonsága

DITEC ipari gyorskapuk 5 év garanciával

Nagy szélellenállási tulajdonság. Akár a 80 km / órás szél nyomásának is ellenáll.

A DITEC gyorskapuk megbízhatóságának egyik legjobb bizonyítéka az 5 év teljes körű garancia.

Bármilyen egyedi méretben rendelhető felár nélkül. Szélesség 900 – 6000 mm-ig, Magasság 1700 – 6000 mm-ig.

DITEC gyorskapuk teljesen átlátszó kivitelben is

Alap esetben piros színben rendelhető egy átlátszó ponyvaelemmel, de további 8 szín közül is választhat felár nélkül. Lehetőség van teljesen átlátszó kivitelre is.

DITEC gyorskapuk 9 választható színben és átlátszó elemekkel

A feltekeredő gyorskapuk energiát takarítanak meg

A sérülés vagy elhasználódás következtében tönkrement ponyvaelemek egyenként is cserélhetők, így hosszú távon jelentős összegek takaríthatók meg a gyorskapuk szerviz költségeiből.

A DITEC SECTOR gyorskapuk egyenletes és megbízható működéséről egy IP 54 védettségű, 3 fázisú ipari motor és a moduláris kiegyensúlyozó rendszer gondoskodik. Segítségével a kapu könnyedén és gyorsan működik.

Áramkimaradás esetén a gyorskapuk kézi erővel is könnyedén nyithatók és zárhatók.

Feltekeredői gyorskapuk beltéri és kültéri alkalmazásra

A DITEC SECTOR ipari gyorskapuk alap esetben az IP 55 védettségű vezérlésen elhelyezett nyomógombokkal működtethetők, de a rendszer kiegészíthető távirányítással, induktív hurokkal, húzókapcsolóval, radarral, kulcsos kapcsolóval és egyéb vezérlő eszközökkel is. Az ipari gyorskapu vezérelhető akár beléptető rendszer segítségével is.

DITEC gyorskapuk extra nagy méretekben is

A DITEC ipari gyorskapuk használata biztonságos

A DITEC nagy gondot fordít a biztonságra. Így a DITEC ipari gyorskapuk biztonsági fotocellával és ACS ütközésvédelmi rendszerrel van felszerelve. Akadály érzékelésekor a gyorskapu azonnal visszanyit. Ezáltal teljesen kizártak a rácsukódásos balesetek.

SECTOR gyorskapu DITEC gyorskapu

A DITEC SECTOR rendkívül helytakarékos gyorskapu. A nyílás szélétől mért oldalsó helyigénye mindössze 185 mm. Így könnyedén felszerelhető olyan helyeken is, ahol problémát jelent a nagy helyigény.

DITEC SECTOR ipari gyorskapuk szerkezeti felépítése

A függőleges, öntartó oszlopok magukba foglalják az oldalsó benyúlás ellen vétett ponyvamegvezetést, a moduláris kiegyensúlyozó rendszert, és a biztonsági elemeket is.
DITEC SECTOR gyorskapuk a DHL-nél

Számos nemzetközileg ismert cég használ DITEC ipari gyorskapukat. Pl. a Coca-Cola, a Suzuki és a DHL is.

Válassza Ön is biztonságosan használható, intenzíven terhelhető és megbízhatóan működő DITEC ipari gyorskapu rendszereket.

DITEC SECTOR ipari gyorskapuk tervezésekor az alábbi méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat. Szakmai tanácsért hívja munkatársainkat: +36 24 526-300.

DITEC SECTOR ipari gyorskapu beépítési helyigénye

DITEC SECTOR ipari gyorskapuk műszaki adatai

Minden DITEC ipari gyorskapu ISO 9001 minősítésű, az Európai Unióban lajstromozott CE jelzésű termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a Gépészeti Előírásokban (2006/42/CE), a szerkezeti elemekre vonatkozó előírások (89/106/EEC), az Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban (2004/108/CE), és a kapukra vonatkozó, biztonsági követelményeket előíró szabványban (EN 13241-1) leírtakat.

DITEC PVC ponyvakapuk 5 év garanciával.

Alarm & Automatic System Kft a feltekeredő gyorskapuk szakértője

Szaktanácsadás, felmérés, ipari gyorskapuk teljes körű kivitelezése.

Tekintse meg munkáinkat: gyorskapu referenciák >>>

További termékek

DITEC gyorskapukTraffic gyorskapu
Garázskapu
KapunyitóBiztonságtechnikaKaputechnikaKlímaIpari kapu

Hozzászólások lezárva.