Ditec Reset gyorskapu

DITEC ipari gyorskapu logoDITEC ipari gyorskapu ISO minősítésselDITEC RESET gyorskapu

DITEC SMART RESET ipari gyorskapu
DITEC SECTOR RESET ipari gyorskapu
Feltekeredő ipari gyorskapu intenzív igénybevételre,
önjavító technológiával

Masszív felépítésű gyorskapuk kimagasló szélellenállással

DITEC RESET ipari gyorskapu önjavító technológiával

Alkalmazható minden olyan helyen ahol légtereket kell egymástól elválasztani, egy gyorsműködésű ponyvakapuval. Alkalmazható üzletekben, üzemekben, raktárakban, beltéren és a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként egyaránt.

DITEC SECTOR RESET ipari gyorskapu

Elegáns megjelenésével növeli vállalkozása színvonalát, gyors működésével pedig (0,8 méter / másodperc), jelentősen csökkenti az energia költségeket.

A függőleges oszlopok, a ponyva megvezető és az operátor burkolata alap esetben galvanizált acélból, vagy AISI 304 rozsdamentes acélból készül. Így olyan magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is alkalmazható, mint a gyógyszergyártás vagy az élelmiszeripar. Rendelhető RAL színskála szerinti színben is.

Áramkimaradás esetén a kapu kézi erővel is könnyedén nyitható és zárható.

DITEC ipari gyorskapuk 5 év garanciával

De miben különbözik a DITEC SMART RESET és SECTOR RESET gyorskapu más gyorskapuktól?

Megbízható, stabil és biztonságos működés, hosszú éveken át – A DITEC RESET ipari gyorskapuk a gondos tervezésnek, a precíz kivitelezésnek és a masszív felépítésnek köszönhetően a felhasználók kedvence. Megbízhatóságának az egyik legjobb bizonyítéka az 5 év teljes körű garancia.

Csúcstechnológiájú önjavító rendszer – Az oldalsó megvezető pontok végig együtt csúsznak a rugalmas ponyvavég elemekkel. Ha a ponyvát erős ütközés éri, akkor a megvezető pontok is kiugranak a vezető horonyból a ponyvával együtt. Ezzel elkerülhető a hajlékony ponyva sérülése.

DITEC RESET ipari gyorskapu önjavító technológiával

Ezt követően elég csak egy nyitási és egy zárási művelet, és a ponyva automatikusan visszafűződik a megvezető horonyba.

Felhasználók biztonsága a legmagasabb szinten – A DITEC SMART RESET és a SECTOR RESET ipari gyorskapu biztonsági fotocellával és DSC ütközésvédelmi rendszerrel vannak felszerelve. Akadály érzékelésekor a gyorskapu azonnal visszanyit. Ezáltal teljesen kizárhatók a rácsukódásos balesetek.

DITEC ipari gyorskapu használata biztonságos

Amint a gyorskapu ponyvája megáll egy akadállyal történő ütközéskor, a DSC elektronikus biztonsági egység villámgyorsan megfordítja a motor forgásirányát. A rugalmas anyagokból készített alsó passzív él rázkódás és ütésálló, ezért bármilyen sérülés ellen védelmet nyújt.

DITEC ipari gyorskapu akadályérzékelésselDITEC ipari gyorskapu akadályérzékeléssel

A RESET gyorskapuk ponyvája mindig feszesen tekeredik fel és le a hengeréről.

Az oldalburkolatba szerelt két fotocella ellenőrzi a ponyva feszességét. Ha a ponyva akadálynak ütközik a letekeredés közben, akkor elkezd öblösödni.

Ezt érzékeli egy fotocella-sugár. A DSC elektronikus rendszer megállítja a letekeredést és ellenirányban mozgatja a ponyvát, teljesen visszatekerve azt. Mindezt egy szempillantás alatt.


Kimagasló szélellenállás – A 2,5 méter széles RESET gyorskapu akár a 120 km / órás szél nyomásának is ellenáll, de még a 4,5 méter széles gyorskapu is kibírja a 90 km / órás szél nyomását.

SMART RESET kimagasló szélellenálással

Ilyen szélellenállással a DITEC SMART RESET és a SECTOR RESET ipari gyorskapu tökéletesen alkalmas külső teret a belső tértől elválasztó kapuként, vagy nyomás alatt lévő helyiségeket lezáró gyorskapuként.

Bármilyen egyedi méretben rendelhető felár nélkül – Egészen kicsitől a nagy méretig, 900 – 6000 mm-es szélességi és 1700 – 4600 mm-es magassági tartományban.

DITEC ipari gyorskapu 9 színben és átlátszó ablakokkal

A DITEC gyorskapu alap esetben piros színben készül, egy sor átlátszó ablakkal, de további 8 szín közül is választhat FELÁR NÉLKÜL. Igény esetén több ablakkal is rendelhető.

DITEC ipari gyorskapu

Multifunkciós intelligens vezérlő elektronika vízmentes dobozban

Az alap esetben alkalmazott 3 fázisú, IP 54 védettségű, ipari motor intenzív használatot tesz lehetővé. Napi akár 600 nyitás és zárás sem jelent problémát. Nagyobb igénybevétel esetén az inverteres motor és vezérlő napi 1000 nyitást és zárást tesz lehetővé. Az inverteres technológiával a gyorskapu nyitási és zárási sebessége eléri a 2 métert másodpercenként. Az inverteres motor alkalmazásakor a kapu gyorsítva indul és lassítva áll meg. Ez kíméli a gyorskapuk szerkezetét és jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.

Ugrókódos távirányító rendszerrel is

A DITEC ipari gyorskapu alap esetben az IP 55 védettségű, a vezérlésen elhelyezett nyomógombokkal működtethető.

A DITEC ipari gyorskapu kiegészíthető távirányítással, induktív hurokkal, húzókapcsolóval, radarral, kulcsos kapcsolóval és egyéb vezérlő eszközökkel is. A DITEC ipari gyorskapu vezérelhető akár beléptető rendszer segítségével is.

DITEC SECTOR RESET ipari gyorskapu

A minden részletre kiterjedő, gondos tervezésnek köszönhetően a rendkívül lecsökkentett méretek lehetővé teszik a felszerelését, még akkor is, ha kevés a rendelkezésre álló hely.

DITEC SMART RESET ipari gyorskapu tervezésekor az alábbi méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat. Ha bármilyen kérdése van, hívja munkatársainkat: +36 24 526-300.

DITEC SMART RESET ipari gyorskapu méretei és beépítési helyigények

SMART RESET ipari gyorskapu műszaki adatai

DITEC SECTOR RESET ipari gyorskapu tervezésekor az alábbi méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat. Ha bármilyen kérdése van, hívja munkatársainkat: +36 24 526-300.

DITEC SECTOR RESET ipari gyorskapu méretei és beépítési helyigények

SECTOR RESET ipari gyorskapu műszaki adatai

Minden DITEC ipari gyorskapu ISO 9001 minősítésű, az Európai Unióban lajstromozott CE jelzésű termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a Gépészeti Előírásokban (2006/42/CE), a szerkezeti elemekre vonatkozó előírások (89/106/EEC), az Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban (2004/108/CE), és a kapukra vonatkozó, biztonsági követelményeket előíró szabványban (EN 13241-1) leírtakat.

DITEC feltekeredő ipari gyorskapuk 5 év garanciával

Alarm & Automatic System Kft a feltekeredő gyorskapuk szakértője

Megbízható működésű SMART RESET ipari gyorskapu és SECTOR RESET ipari gyorskapu az igényes vállalkozásoknak

Tekintse meg munkáinkat: gyorskapu referenciák >>>

Szaktanácsadás, felmérés, ipari gyorskapu rendszerek teljes körű kivitelezése.

További termékek

DITEC gyorskapukSector gyorskapu
GarázskapuKapunyitókBiztonságtechnikaKaputechnikaKlímaIpari kapu

Hozzászólások lezárva.